top
Image Alt

Event 3

Verstand & Verlangen 3

De grote opening

Nederland, Paveijen, twee weken later
Na de burgemeestersverkiezing en de aankondiging van de verloving bleef de geruchtenmolen nog lang draaien in het doorgaans zo rustige Paveijen. De keuze voor een Orangistische burgemeester heeft zijn weerslag gehad op de financiële markt; vooral Patriotise bedrijven zagen hun aandelen in waarde afnemen.
Het werd ook duidelijk waarom een leegstaand pand al even in de steigers stond: het Rijk vond dat er een Stadhuis moest komen. De renovatie is eindelijk gereed en vandaag komt de gegoede burgerij bijeen voor de feestelijke opening.
Zouden er meer verlovingen aangekondigd worden? Zijn er al besluiten gemaakt op politiek niveau? En het schijnt dat er iemand komt om te spreken over de nieuwste regels van de etiquette.
De avond voor de bijeenkomst regent het flink, maar de dag zelf lijkt prachtig te worden. Tijd om het nieuwe stadhuis feestelijk in te wijden; met het nieuwe stadhuis gaat Paveijen hopelijk een nieuwe winstgevende tijd tegemoet.

De inschrijvingen gaan 6 april open voor bestaande spelers, en 14 april voor nieuwe spelers.
Omdat het aantal plaatsen beperkt is, verdelen we die op volgorde van inschrijving. Ook bieden we een aantal kortingsplekken aan voor deelnemers met een kleine beurs. We raden nieuwe deelnemers sterk aan om vóór de inschrijvingsdatum je spel- en personagevoorkeuren in te vullen. Als je dit onderdeel van de inschrijving rustig vooraf invult, kun je sneller alles afronden wanneer de inschrijvingen open gaan. Deelnemers met een bestaand personage hoeven niet alles opnieuw in te vullen, maar willen we wel vragen te controleren of hun spelvoorkeuren nog kloppen.

Het is nu al mogelijk  om via https://events.divergencepoint.com alvast een account aan te maken en een deel van je voorkeuren in te vullen.