top
Image Alt

Event 4

Verstand & Verlangen 4

De prijs van fatsoen

De geruchtenmolen draait op volle toeren in het kleine dorpje Paveijen. Bij Wijk bij Duurstede is een dijk doorgebroken, stel je voor dat dit ook hier gebeurt! Wat hoort zo’n nieuwerwetse burgemeester ook alweer eens te doen en doet de burgemeester dat wel? Wiens aandelen zijn veilig? Wiens investering staat letterlijk en figuurlijk onder water? Tevens zijn er twee huwelijken aangekondigd! De familie van Paveijen praat al weken nergens anders over; welk koppel zal het eerst elkaar trouw beloven? Is het voor iedereen ware liefde? Als jongehuwde word je natuurlijk pas echt deel van de betere sociale kringen van Paveijen. En dan zijn er natuurlijk de fluisteringen over het duel. Waarom laten twee nette heren dit zover komen? En hebben ze het beiden overleefd, en belangrijker: overleven ze de schade aan hun reputatie? Dan krijgt de gegoede burgerij een prachtige uitnodiging. Liefdadigheidsgroep PLVGVP gaat bij de volgende bijeenkomst een veiling houden voor onze behoeftige medemens. Iedereen is uiteraard uitgenodigd om voorwerpen te doneren en om ruim te bieden op de kavels. De schaduw van de geruchtenmolen valt over Paveijen deze mooie zomerdag. Of is het de schaduw van de semafoor, een communicatietoren van de Fransen die binnenkort in de buurt gebouwd gaat worden? Raken families hun grond kwijt of kan een handige speculant hier juist goed aan verdienen?

De inschrijvingen gaan 20 maart open voor bestaande spelers, en 27 maart voor nieuwe spelers.
Omdat het aantal plaatsen beperkt is, verdelen we die op volgorde van inschrijving. Ook bieden we een aantal kortingsplekken aan voor deelnemers met een kleine beurs. We raden nieuwe deelnemers sterk aan om vóór de inschrijvingsdatum je spel- en personagevoorkeuren in te vullen. Als je dit onderdeel van de inschrijving rustig vooraf invult, kun je sneller alles afronden wanneer de inschrijvingen open gaan. Deelnemers met een bestaand personage hoeven niet alles opnieuw in te vullen, maar willen we wel vragen te controleren of hun spelvoorkeuren nog kloppen.

Het is nu al mogelijk  om via https://events.divergencepoint.com alvast een account aan te maken en een deel van je voorkeuren in te vullen.